+36 70 600 26 24 info@csillagnektarterapia.hu
Köpölyözés Dr- Jakab Emese természetgyógyász
Köpölyözés Dr. Jakab Emese

Köpölyözés

A köpölyözés egy régóta használt módszer az izomfájdalmak, hát-, és derékfájás csökkentésére. Továbbá kedvelt formája a centik csökkentésének, legyen szó a hasi tájékról vagy a comb körfogatáról. Kiváló a narancsbőr eltüntetésére, a nyirokáramlás javítására és általánosságban az izomfájdalmakra.

Hogyan is képzeljük el a köpölyök működését.  Egy speciális puha csészét helyezek a bőr felületére, amelyben vákuum hatás keletkezik. Ezzel a szívóhatással azt érjük el, hogy a bőr, valamint a zsír rétegei leválnak az izomról. Az izomszálak mentén mozgatva őket fellazítjuk a rostokat.

A páciens szívó érzést tapasztal a bőrén. Elsőre talán furcsa érzés lesz, de a fájdalmas területen nagyon kellemesen hat. Első sorban a fogynivágyóknak és a sportolóknak ajánlom, de azoknak is, akik álló vagy ülő munkát végeznek.

Műszeres állapotfelmérés

A betegségek először energetikai szinten lépnek fel, ami azt jelenti, hogy ezen a szinten már felismerhetjük az adott szerv körüli problémát. Ezzel az állapotfelméréssel lehetőségünk van a problémát kezelni még az előtt, hogy az betegséggé alakulna és komoly mellékhatások lépnének fel.

A műszer a szervezet energetikai állapotát tudja felmérni. A grafikus kiértékelés során az energia szintek kirajzolódnak szervekre lebontva. Elektródák segítségével végezzük a mérést a kéz és a láb meghatározott pontjain. A gép megmutatja, hogy energiahiány vagy energia többlet van a szervezetben és egészen pontosan melyik szervnél méri azt.

Az arcdiagnosztika gyakran megelőzi a műszeres állapotfelmérést, mivel a bőr, mint a test legnagyobb szerve egyértelműen el szokta árulni a pácines problémáját. Ekkor azt vizsgálom, milyen állapotban van a pácinsem bőre. Milyen a színe, tapintása, pórusai, vannak-e elváltozások, ráncok, pigmentek, pattanások rajta. Ha vannak, hol vannak egészen pontosan és milyen irányúak. Megtekintem a körmöket, a körmök vonalát és a körömágyat.

Gyakran találkozunk olyan problémákkal, melyek már régóta fennállnak. A szervezetünk üzen, de nem értjük. Az állapotfelmérés abban segít, hogy világosabban lássunk.

Schüssler-féle sóterápia
Schüssler-féle sóterápia fogyasztás

Schüssler-féle sóterápia

A Schüssler-féle arcdiagnosztika segítségével megvizsgálható a páciens arcbőrén, melyik sóból van hiány a szervezetében. A bőrön megjelenő foltok, elszineződések, ráncok vagy egyéb jellegzetes tulajdonságok egy adott Schüssler só hiányára utalhatnak. Nagyon fontos komolyan venni a bőr elváltozásait, mert komolyabb problémára hívhatják fel a figyelmet.

A bőr a legnagyobb szerv a testen. Amikor bőrproblémával küzködünk, tudnunk kell, hogy a legtöbb esetben az adott probléma mélyebben húzodik és a külső kezelésekkel csak enyhítünk a tüneteken, de nem orvosoljuk azokat.

A kezelést meglévő bőrproblémákra, mint extrém száraz bőrre, zsíros, pattanásos bőrre vagy érzékeny, foltos bőrre kiemelten ajánlom. 

Kristályterápia

A kristályok különleges energiával bírnak. Ez az energia mentális, spirituális, energietikai és esztétikai szempontból hat ránk. A kristály belső energiája, rezonanciája szólít meg bennünket. A kristályok különleges módon hatnak ránk, érzéseket váltanak ki belőlünk, nemcsak ha hordjuk őket, hanem a látványuk is.

A tudattalanunk mindig ott munkálkodik bennünk és próbál kapcsolatba kerülni különböző energiákkal. A kristályok abban segítenek, hogy ez a kapcsolat létrejöhessen. Hogy mely kristályokkal kerülünk rezgésbe azt mutatja meg, mely energiákra, érzésekre vágyunk, kívánunk magunkba.

A kristály terápia a bioenergetikai gyógymódok elméletei alapján működik. A kristály bioenergetikai rezgéseire az emberi test mágneses tere reagál. A kristály rezonanciája egyensúlyt teremt az emberi szervezetben.

Az én feladatom ráhangolni a páciensemet ezekre a kristályokra, segíteni kiválasztani azt, amelyikkel a legjobban működik és összekapcsolni vele.

Bach-virágterápia

Lelki állapotok kezelésére használjuk. Segít nekünk a mindennapi élet érzelmi kihívásaiban. A blokkok oldására kitűnő megoldást jelentenek a gyógyító virágok energiái.

Amikor egységben vagyunk önmagunkkal és a környezetünkkel, pozitívak a gondolataink, akkor megfigyelhetjük, hogy az egészségünk is jobb. Tartalmasabb életet tudunk élni és többet tudunk adni a szeretteinknek is.

Dr. Edward Bach által megalkotott terápia ebben nagyon nagy segítséget tud nyújtani. Ehhez 38 gyógyító virágot foglalt rendszerbe, melyek mindegyike egy-egy pozitív lelki állapot
információját hordozza magában. Mindegyik gyógyír, egy-egy kedélyállapotnak felel meg. Szelíd módszer, mely a lelki öngyógyító erőket serkenti magas frekvenciájú energia és információ közvetítésével.

Bach-virágeszenciák
Bach-virágterápia Dr. Jakab Emese

Kineziológiai tape

Kinezológiai tapasz alkalmas a fájdalmas izmok vagy ízületek tehermentesítésére. Kifejezetten ajánlom sportolóknak, például futóknak a tértízületek megtámasztására.

A tapasz felhelyezését szakember végzi. A tapasz felragasztásának módja, technikája szaktudást igányel. A megfelelő technika alkalmazása nagyon fontos, mert a tapasz iránya és a megfelelő nyújtási teknika alkalmazása biztosítja az adott izom és ízület helyes megtámasztását.

Kineziológiai tapasz felragasztás

Frissítő reflexológiás talpmasszázs

Ma már köztudott, hogy a talpunkon ugyan úgy mint a kezünkön és fülünkön megtalálhatóak a test szervei. A talpmasszázs segítségével kitapogathatjuk az egyes területeken jelentkező problémákat és javíthatunk a szervek állapotán miközben a páciens egy ellazult, relaxált állapotba kerül. A reflexológiás talpmasszázst mindenkinek egy kellemes és feltöltő érzést ad.

Frissítő reflexológiás talpmasszázs

Ha bármely terápiás módszer felkeltette az érdeklődésedet, akkor keress bátran és szívesen adok még több információt.

Meglehet, hogy éppen egy kedves páciensemmel vagyok. Emiatt nem biztos, hogy telefonos megkeresés esetén válaszolni tudok. Ezesetben kérlek üzenj, és megbeszélünk egy időpontot.

Email cím

info@csillagnektarterapia.hu

Telefon

(252) 235-1522

Boldog klienseim tele szívvel

Mesinél❤️ nagyon kellemes környezetben, baráti beszélgetésben volt részünk! Egyből, ahogy beléptem éreztem a pozitív energiát és a tiszta, oxigén dús levegőt, melyet nagyon kellemess illatú illóolajokkal tett még tisztábbá. ???
A beszélgetés során nagyon sok hasznos tanáccsal látott el Mesi, miután megcsinálta az ujjakon végzett energiamérést!
Mindenkinek ajánlom, látogassa meg, kérjen tőle életmód tanácsot! Nagyon pozitív hatással volt ránk! ❤️

Ámikné Biró Zita

Mesihez 2018-ban kerültem, pánikbetegséggel. Nem akartam gyógyszereket szedni. Megláttam Mesi hirdetését ezért úgy gondoltam elmegyek hozzá. Akupunktúrás kezelést kaptam és gyógynövényeket írt össze nekem. A kezelés és a beszélgetések után egyre jobban lettem. Ma már teljesen jól vagyok.
2017 júniusában konizációs műtétet javasolt a nőgyógyászom a rákszűrésem után. A műtét után is Mesi segített akupunktúrával és azóta a kontroll rákszűréseim eredményei jók és nincsenek nőgyógyászati gondjaim.
Azóta is folyamatosan járok hozzá és megnyugtat, ha beszélgetünk.
Köszönök mindent Mesi❤️❤️❤️

Kérte, hogy a nevét ne írjuk ki.

Gyakori kérdések

Hogyan működnek a terápiás kezelések?

Hogyan zajlik az állapotfelmérés?
Mi alapján kerül kiválasztásra a terápiás módszer?
Lehet-e tapasztalni bármilyen negatív mellékhatást a kezelésektől?
Milyen esetekben érdemes felkeresni téged?
Mitől függ a kezelés hossza és rendszeressége?
Mennyibe kerülnek a kezelések?