+36 70 600 26 24 info@csillagnektarterapia.hu

Jó tudni

Hasznos tudásanyag, tippek és trükkök az egészségesebb és tudatosabb életért.

Természetgyógyász- és szakgyógyszerészként számos egészségtényezőre van rálátásom. Az itt található szakmai tudásomra alapozott gondosan megírt cikkekből tanulhatsz és a problémádra is megtalálhatod a megoldást.

Hamarosan érkeznek az új tartalmak!

Addig is csatlakozz Facebook csoportomhoz

Facebook csoportom

Hasznos tudásanyag, tippek és tanácsok

2018-ban hoztam létre a csoportot abból a célból, hogy itt az emberek bátran kérdezhessenek minden olyan problémáról és nehézségről, amelyek aktuálisak az életükben. Mindig a legjobb tudásom szerint próbálok segíteni mint természetgyógyász és mint szakgyógyszerész. Továbbá napi szinten írok érdekes témákról, gyakori betegségekről és egyszerű házi praktikákról, módszerekről. Ösztönzés, motiválás a szürke hétköznapokban.

Szeretettel várlak Téged is csoportba! 

Az én motivációm

Egész életemben arra törekedtem, hogy adni tudjak valami értéket az embereknek. Egy olyan értéket, amit a hétköznapokban is tudnak alkalmazni és segít a mindennapi problémákat leküzdeni.

Fórum beszélgetés

Fórum (kérdezz-felelek)

Az online fórum lehetőséget teremt arra, hogy szakembertől kérdezhess. Legyen szó táplálkozással, betegségekkel, alternatív gyógyászattal, gyógyszerszedéssel vagy bármi más egészséggel és gyógymódokkal kapcsolatos kérdésekről én 48 órán belül válaszolok.