+36 70 600 26 24 info@csillagnektarterapia.hu

Dr. Jakab Emese

Szakgyógyszerész és természetgyógyász 

Rengeteget tanultam és tapasztaltam az elmúlt évek során. Hiszek abban, hogy a természetes körforgás alapján az emberek egymást szolgálják. Adok és kapok. Én a megszerzett tudásommal igyekszem embertársaimat egy jobb élethelyzetbe segíteni. A célom, hogy minél többen egy lelkileg kiegyensúlyozott, egészségtudatos életet éljenek és a problémáik ne tudják őket korlátok közé zárni.

Dr. Jakab Emese természetgyógyász és szakgyógyszerész

Tanulmányi és Szakmai háttér

2005-ben diplomáztam a Debreceni Egyetem Orvos- és Egészségtudományi Centrum Gyógyszertudományi karán, Gyógyszerész szakirányon. 3 év múlva gyógyszerhatástanból tettem szakgyógyszerész vizsgát és megkaptam a szakgyógyszerész végzettséget. A nyugati orvoslás mellett mindig nyitott voltam a természetes (alternatív) gyógymódokra is. Hamar rájöttem, hogy ennek a kettőnek nem kell kizárnia egymást, sőt. 2006-ban természetgyógyász lettem. Azóta számtalan képzéssel egészítettem ki a tudásomat, hogy minél többféle módon tudjak segíteni, szolgálni.

N

Szakgyógyszerész

15 éve dolgozom aktívan közforgalmú patikában. 15 éve vagyok kapcsolatban a problémájukra megoldást kereső emberekkel. Megismertem őket és a különböző szükségleteiket. Tudom, hogy melyek azok az esetek, amikor igenis a gyógyszeres kezelést kell alkalmaznunk és tudom, az mikor felesleges. 

N

Természetgyógyász

Hiszem, hogy a nyugati orvoslás és a alternatív gyógyászat együtt működnek szoros összefogásban. Egyik sem működik a másik nélkül, hanem a kettő együtt komplex. A természetes gyógymódokra nagy szükségünk van a hétköznapokban, mert támogatják normál működésünket és alkalmazásukkal megelőzzük a betegségeket.

Facebook csoportom

Hasznos tudásanyag, tippek és tanácsok

2018-ban hoztam létre a csoportot abból a célból, hogy itt az emberek bátran kérdezhessenek minden olyan problémáról és nehézségről, amelyek aktuálisak az életükben. Mindig a legjobb tudásom szerint próbálok segíteni mint természetgyógyász és mint szakgyógyszerész. Továbbá napi szinten írok érdekes témákról, gyakori betegségekről és egyszerű házi praktikákról, módszerekről. Ösztönzés, motiválás a szürke hétköznapokban.

Szeretettel várlak Téged is csoportba! 

Az én motivációm

Egész életemben arra törekedtem, hogy adni tudjak valami értéket az embereknek. Egy olyan értéket, amit a hétköznapokban is tudnak alkalmazni és segít a mindennapi problémákat leküzdeni.

Fórum beszélgetés

Fórum (kérdezz-felelek)

Az online fórum lehetőséget teremt arra, hogy szakembertől kérdezhess. Legyen szó táplálkozással, betegségekkel, alternatív gyógyászattal, gyógyszerszedéssel vagy bármi más egészséggel és gyógymódokkal kapcsolatos kérdésekről én 48 órán belül válaszolok.

„Szeretném veletek megosztani, hogy milyen fantasztikus élményben volt ma részem. ♥️Mesikénél ♥️töltöttem a mai ” ÉNIDŐMET”. Feltöltődve energikusan és sok hasznos tanáccsal a tarsolyomban tértem vissza a napi feladataimhoz. Hálásan ? köszönöm szépen Mesi az önzetlen törődést és a jóságot amit felém közvetítettél. Lányok, Fiúk az egészség drága kincs! Feltétlen keressétek fel Mesi doktornőt!♥️

Erdélyi Mária

Telefon

+36 70 600 26 24

Email cím

info@csillagnektarterapia.hu

Kérdésed van? Csak egy email-re vagyok tőled.

Adatvédelmi tájékoztató

15 + 13 =