+36 70 600 26 24 info@csillagnektarterapia.hu

Rólam mondták

Ha valaki tényleg szakértő kezekhez akar kerülni, bátran ajánlom Dr. Jakab Emesét. A vele való konzultáció egy lélektől-lélekig ható mély beszélgetés, amely által az ember sokkal többel megy el, mint amivel jött. Nagyon hasznos, az életbe könnyen beépíthető életmód tanácsokat ad, figyelembe véve azt, hogy kinek milyen testi-lelki problémái vannak. Aki érdeklődik az alternatív gyógyászat és gyógymódok iránt, Emeséhez bármikor fordulhat bizalommal.

Molnár Orsolya

Mesinél❤️ nagyon kellemes környezetben, baráti beszélgetésben volt részünk! Egyből, ahogy beléptem éreztem a pozitív energiát és a tiszta, oxigén dús levegőt, melyet nagyon kellemess illatú illóolajokkal tett még tisztábbá. ???
A beszélgetés során nagyon sok hasznos tanáccsal látott el Mesi, miután megcsinálta az ujjakon végzett energiamérést!
Mindenkinek ajánlom, látogassa meg, kérjen tőle életmód tanácsot! Nagyon pozitív hatással volt ránk! ❤️

Ámikné Biró Zita

Mesihez 2018-ban kerültem, pánikbetegséggel. Nem akartam gyógyszereket szedni. Megláttam Mesi hirdetését ezért úgy gondoltam elmegyek hozzá. Akupunktúrás kezelést kaptam és gyógynövényeket írt össze nekem. A kezelés és a beszélgetések után egyre jobban lettem. Ma már teljesen jól vagyok.
2017 júniusában konizációs műtétet javasolt a nőgyógyászom a rákszűrésem után. A műtét után is Mesi segített akupunktúrával és azóta a kontroll rákszűréseim eredményei jók és nincsenek nőgyógyászati gondjaim.
Azóta is folyamatosan járok hozzá és megnyugtat, ha beszélgetünk.
Köszönök mindent Mesi❤️❤️❤️

Kérte, hogy a nevét ne írjuk ki.

Kedves csoporttagok!
Szeretném veletek megosztani, hogy milyen fantasztikus élményben volt ma részem. ♥️Mesikénél ♥️töltöttem a mai ” ÉNIDŐMET”. Feltöltődve energikusan és sok hasznos tanáccsal a tarsolyomban tértem vissza a napi feladataimhoz. Hálásan ? köszönöm szépen Mesi az önzetlen törődést és a jóságot amit felém közvetítettél. Lányok, Fiúk az egészség drága kincs! Feltétlen keressétek fel Mesi doktornőt!♥️

Erdélyi Mária