+36 70 600 26 24 info@csillagnektarterapia.hu

Miben tud segíteni egy természetgyógyász és szakgyógyszerész online?

Problémák, amelyeket egyszerűbben kezelhetünk mint gondolnánk!

Sok esetben oldhatunk meg magunk kürül, illetve rajtunk és bennünk keletkező problémákat, ha valaki segít rávilágítani arra, hol van a probléma gyökere és hogyan tudunk változtatni rajta. Sokan kérik a tanácsomat étkezési problémával kapcsolatban, súlyváltozás, emésztési és alvás zavarok, a túlzott stressz miatt. Szakemberrel együtt dolgozni a problémáinkon sokkal egyszerűbb, biztonságosabb és hatékonyabb.

Hogyan működik az online tanácsadás?

Az online tanácsadás a terápia azon része, ahol feltárjuk a problémát, visszavezetjük a tüneteket a probléma gyökeréhez és megoldást keresünk rájuk. Sokszor tökéletesen elég egy beszélgetés egy gondosan kiválasztott szakemberrel és néhány könnyen elvégezhető módszerrel, amelyet a szakember a beszélgetés után javasol. Előfordulhat, hogy egy hosszabb terápia kerül kiválasztásra. Ebben az esetben közösen döntünk a konzultációk sűrűségéről. A legapróbb részletekből már pontos következtetést lehet hozni egy adott problémára. 

Online életmód és szak-gyógyszerészeti tanácsadás

Probléma feltérképezése

Mielőtt elkezdünk beszélgetni a problémákról, szeretnék bepillantást nyerni a kliensem mindennapjaiba. Az általános kérdezgetés segít a probléma feltérképezésében. Ez után jönnek a specifikusabb, már konkrétabb kérdések, amelyek segítenek elmélyülni a problémában és megtalálni, megérteni annak okozóját.

Megoldás kidolgozása és kivitelezése

 Általában a probléma hátterében valamilyen hibás életviteli tevékenység vagy egy mély lelki probléma húzódik meg.  Pácienseimnek a szakmai tanácsaimmal és terápiás módszereimmel segítek. Egy mély és vezetett beszélgetéssel rengeteg erőt és válaszokat kap a páciensem.

Bach-féle virágterápia
Bach-virágeszenciák használata, speciális csepp összeállítása
Sóterápia
Schüssler sók alkalmazása, Kristályhasználat
Gyógykeverékek, természetes krémek (patikában megvásárolható/otthon elkészíthető)
Naturterápiás kezelések Dr Jakab Emese
Naturterápiás módszerek alkalmazása otthon
Egészséges életmód
Megfelelő táplálkozás kialakítása, életviteli tanácsadás

Hogyan tudod igénybe venni az online tanácsadást?

Az alábbi űrlap kitöltésével és elküldésével nagyon egyszerűen tudod megtenni azt. A jelentkezéssel még nincsenek kötelezettségeid.  Jelentkezésed után felveszem veled a kapcsolatot, hogy megbeszéljük a részleteket: időpont megbeszélés, a tanácsadás pontos menete, valamint a fizetési opciók. A tanácsadáson való részvételed a befizetés megtörténte után lesz garantált.

Online Konzultáció/Tanácsadás

Kérdések/problémák átbeszélése

Lehetséges kezelési módszerek bemutatása

Javaslattétel a probléma minél hatékonyabb megoldására

Terápia levezénylése

Online konzultáció

Email cím

info@csillagnektarterapia.hu

Telefon

+36 70 600 26 24

Foglald le az időpontod az online tanácsadásra

Találkozzunk online!

Adatvédelmi tájékoztató

4 + 12 =

Ha valaki tényleg szakértő kezekhez akar kerülni, bátran ajánlom Dr. Jakab Emesét. A vele való konzultáció egy lélektől-lélekig ható mély beszélgetés, amely által az ember sokkal többel megy el, mint amivel jött. Nagyon hasznos, az életbe könnyen beépíthető életmód tanácsokat ad, figyelembe véve azt, hogy kinek milyen testi-lelki problémái vannak. Aki érdeklődik az alternatív gyógyászat és gyógymódok iránt, Emeséhez bármikor fordulhat bizalommal.

Molnár Orsolya

Gyakori kérdések

Hogyan működik az online tanácsadás?

Hogyan tudok jelentkezni az Online tanácsadásra?

Az online tanácsadásra bármilyen az oldalon megadott módon jelentkezhetsz. Használhatod a megadott űrlapot, de jelentkezhetsz külön email-ben, telefonon vagy facebook messengeren is.

Honnan tudhatom, hogy szükségem van tanácsadásra?
Hogyan zajlik maga a terápia?
Hogyan képes segíteni nekem egy online tanácsadás?
Milyen témákat érintünk a beszélgetés során?
Honnan tudhatom, hogy a terápia segített?

Telefon

+36 70 600 26 24

Email cím

info@csillagnektarterapia.hu

Kérdésed van? Csak egy email-re vagyok tőled.

Adatvédelmi tájékoztató

15 + 6 =